STAINLESS ENGINEERING AB
Hem

Företaget

Aktuellt

Produkter
-
Kylteknik
-
Halkbekämpning
-
Processutrustning
-
Båttoatömning
    - Septikon
            (Flytande)
    - Zickert systems
       (Eldriven pump)
-
Slangkopplingar

- Plattvärmeväxlare

Kontakt

Båttoatömning Flera bilder finns här >>Stainless Engineering är
företagets representant

Buddy - sugtömningsstation med membranpump, huv och piedestal.
Membranpump - "Buddy" 120-E

Den mycket driftssäkra membranpumpen "Buddy" är vårt val till den mindre och medelstora hamnen utan alltför stora tryckhöjder och längder. Vid tuffare förhållanden rekommenderar vi vår dubbla membranpump för Buddy!

Sugtömningsläggningen kan placeras på bryggan med pumpen inbyggd i en huv i rostfritt syrafast stål och piedestalen med slang och munstycke strategiskt placerad på tömningsstället. Möjlighet att placera pumpen i ett pumphus finns också. Där är valfriheten stor. Tömningsinstruktioner finns för både piedestal och huv på flera olika språk.

Tömning sker till slamtank eller till kommunalt avlopp. Enkel hantering med startknapp och autostopp efter avslutad tömning.

Buddy - membranpump levereras med 14,5m slang, kopplingar, instruktioner och piedestal med start och stopp. Huv i rostfritt syrafast stål ingår till denna modell.

 

Caddy - mobil membranpump

Caddy är vår mobila sugtömningsanläggning för mindre hamnar. Det är en manuell pump med en 90l tank på en lättmanövrerad vagn i lackerad aluminium. Handpumpen har synglas så att man lätt ser när tömningen är klar.

Den klarar en sughöjd på 4m och suger 125l/h. 7,5 m slang och kopplingar ingår.

 

 

Copyright © Stainless Engineering AB